Werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur

Vergaderingen kunnen soms ervaren worden als inspiratieloos en tijdverspilling. Wil je het anders aanpakken en je collega’s inspireren? Maak je vergadering een stuk effectiever en creatiever door te kiezen voor een vergaderlocatie buiten de deur, midden in het groen.

Effectief vergaderen
Een vergadering kan zeer waardevol zijn. Echter zitten veel medewerkers vaak in de drukte van de dagelijkse werkzaamheden en zien hier het nut niet altijd van in. Zonde, het is namelijk erg goed om bij bepaalde keuzes even stil te staan en om als team te weten waar je naartoe werkt. Om dit te bereiken en mensen te boeien is een effectieve vergadering essentieel.

Binden en boeien
Een geslaagde vergadering begint al bij de voorbereiding. Er zijn een aantal oplossingen waardoor je meer uit de vergadering kunt halen. Dit kunnen zowel grote als kleine aanpassingen zijn. Denk bijvoorbeeld aan het opstellen van onderwerpen om te bespreken. Zo kun je ervoor kiezen om standaard en wellicht ietwat saaie onderwerpen te bespreken, maar je kunt er ook voor kiezen om een keer totaal andere onderwerpen te bespreken. Hierdoor blijf je de deelnemers boeien, hou je de aandacht vast en kunnen jullie tot nieuwe inzichten komen. Succes gegarandeerd.De locatie
Een grotere, maar zeker effectieve aanpassing, is het kiezen van een vergaderlocatie buiten de deur. Door even weg te zijn uit de dagelijkse kantooromgeving krijg je direct nieuwe energie. Precies wat je nodig hebt voor een geslaagde vergadering. Daarnaast snappen de medewerkers de urgentie en zullen ze hier anders instappen dan bij een ‘normale’ meeting op kantoor. Een bijeenkomst in de natuur kan daarbij nog extra inspireren. Mensen zijn vaak meer ontspannen in de natuur en maken daardoor betere keuzes. Blijkt je vergadering opeens nuttig te zijn!

Oranjerie Hydepark
Kom tot de beste ideeën in deze oase van rust. Oranjerie Hydepark bevindt zich namelijk op een prachtig landgoed, middenin het groen. Met een grote zaal, drie luxe vergaderruimtes en voldoende parkeergelegenheid is dit de perfecte plek voor een geslaagde vergadering.

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in!