Werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur

Natuurlijk wil je de boodschap van jouw evenement zo goed mogelijk overbrengen. Maar hoe mooi is het als je jouw bezoeker weet te verrassen en te inspireren? Een prikkelend evenement organiseren vormt een uitdaging maar is met wat creativiteit zeker mogelijk!

De uitnodiging
Inspireren en prikkelen begint al voor het evenement! Verras jouw bezoeker vanaf het eerste moment met een bijzondere uitnodiging; je kunt maar een keer een eerste indruk maken! De vorm van de uitnodiging is belangrijk; kies een uitnodiging die past bij jouw type evenement. Draait jouw evenement om duurzaamheid? Dan moet jouw uitnodiging ook binnen dit thema passen. Is je evenement gericht op technologie? Voer dit element dan vanaf de meet af aan door. Daarnaast zijn de boodschap en het type evenement belangrijk. Een feestelijk programma of netwerkborrels hebben een hoge no-show. Het is belangrijk dat de bijeenkomst  waarde biedt; wat wil jouw bezoeker absoluut niet missen?

Storytelling
Waar luister jij liever naar? Droge feiten of een inspirerend verhaal? Dat laatste hè? Maak daarom gebruik van storytelling. Door middel van goede verhalen kun je een emotionele connectie maken met je publiek. Alle elementen van jouw evenement moeten met elkaar samenhangen en aansluiten op het verhaal. Link sprekers, workshops en sessies met elkaar zodat je verhaal klopt en sluitend is. Hiermee maak je de ervaring inspirerend, compleet en bezoekers kunnen het ‘verhaal’ van jouw evenement makkelijker navertellen.

De locatie
De perfecte locatie vinden is een van de belangrijkste elementen van een inspirerend evenement! Je verhaal is pas compleet als je evenementenlocatie past in het plaatje. Geef je een heisessie? Kies dan voor een locatie met mooie buitenmogelijkheden. Maar laten zien dat je over bereikbaarheid hebt nagedacht is ook een pre. Komen de genodigden uit heel Nederland? Dan kan een locatie in Midden-Nederland uitkomst bieden.

Onze adviseurs helpen je graag bij de organisatie van jouw prikkelende evenement! Benieuwd naar de mogelijkheden bij Oranjerie Hydepark? Neem contact op!

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in!