Direct contact? Bel 088-0001535

Multifunctioneel rijksmonument
op een historisch landgoed

Indrukwekkende congreslocatie

Organiseer een congres, conferentie, seminar of symposium bij Oranjerie Hydepark; een toplocatie met state-of-the-art faciliteiten. De locatie is een 19-eeuwse rijksmonument op een stijlvol landgoed in Midden Nederland. Sierlijke koepels, hoge boogvensters en een warm interieur; het inspireert gasten, versterkt het programma en tilt zakelijke bijeenkomsten naar een hoger niveau

 

Multifunctionele ruimtes

Oranjerie Hydepark beschikt over een lichte, plenaire zaal voor gezelschappen tot 100 personen. Daarnaast zijn er drie luxe en multifunctionele subruimtes voor workshops en breakout-sessies. De sfeervol ingerichte Oranjekas zorgt voor een borrel, lunch of diner in stijl.

Een landgoed vol mogelijkheden

Grote groepen kunnen gebruik maken van acht conferentiezalen op het landgoed. Ontspannen pauzemomenten, afsluitende borrel of afwisselende buitenactiviteiten? Voor de Oranjerie ligt een terras met uitzicht op de sierlijke parktuin. Ook het omliggende landgoed biedt volop mogelijkheden voor activiteiten. 

Plenaire zaal in voormalig PalmenkasStijlvolle subzalenExclusieve salon Oranjerie HydeparkOntvangstruimteOranjerie HydeparkStijlvolle salon3 vergaderzalenStijlvolle salonGelegen op een prachtig landgoedPlenaire zaal geschikt tot 100 personenChique terras met uitzicht op de parktuin
Hoogwaardige eventorganisatie

Uiteraard doen we er alles aan om een onvergetelijke indruk te maken op jullie gasten. Met een gastvrije ontvangst, een hoogwaardige foodbeleving en workshops, activiteiten en entertainment die perfect aansluiten bij het programma. We denken graag mee en nemen organisatiezorgen uit handen.

Overnachten

Op loopafstand van de oranjerie vindt u een hotel met 29 kamers. Ideaal voor meerdaagse bijeenkomsten!

 

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in.