Werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur

Multifunctioneel rijksmonument
op een historisch landgoed

Indrukwekkende congreslocatie

Organiseer een congres, conferentie, seminar of symposium bij Oranjerie Hydepark; een toplocatie met state-of-the-art faciliteiten. De locatie is een 19-eeuwse rijksmonument op een stijlvol landgoed in Midden Nederland. Sierlijke koepels, hoge boogvensters en een warm interieur; het inspireert gasten, versterkt het programma en tilt jouw zakelijke bijeenkomst direct naar een hoger niveau.

Multifunctionele ruimtes

Oranjerie Hydepark beschikt over de Oranjekas: een lichte, plenaire zaal voor gezelschappen tot 100 personen. Daarnaast zijn er drie luxe en multifunctionele subruimtes voor workshops en breakout-sessies. De sfeervol ingerichte locatie zorgt voor een borrel, lunch of diner in stijl.

Hoogwaardige eventorganisatie

Uiteraard doen we er alles aan om een onvergetelijke indruk te maken op jullie gasten. Een gastvrij ontvangst, een hoogwaardige foodbeleving, activiteiten en entertainment die perfect aansluiten bij het programma. We denken graag mee en nemen organisatiezorgen graag uit handen. Op loopafstand van de oranjerie vindt u een hotel met 29 kamers. Ideaal voor meerdaagse bijeenkomsten!

 

Oranjerie HydeparkOranjerie HydeparkOranjerie HydeparkOranjerie HydeparkOranjerie HydeparkOranjerie HydeparkOranjerie HydeparkOranjerie HydeparkOranjerie HydeparkOranjerie HydeparkOranjerie HydeparkOranjerie HydeparkOranjerie HydeparkOranjerie HydeparkOranjerie HydeparkOranjerie Hydepark
Een landgoed vol mogelijkheden

Grote groepen kunnen gebruik maken van acht conferentiezalen op het landgoed. Ontspannen pauzemomenten, netwerken of workshops? Voor de Oranjerie ligt een prachtig terras met uitzicht op de sierlijke parktuin en volop mogelijkheden voor buitenactiviteiten. 

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in!