Direct contact? Bel 088-0001535

Intiem, sfeervol en sprookjesachtig

Sprookjesachtige trouwlocatie

Trouwen doe je bij Oranjerie Hydepark in stijl. Vanaf de statige oprijlaan ontdek je de oranjerie met zijn fraaie koepels, hoge boogramen en sierlijke balustrades. Binnen zijn de luxe salons ingericht met warme en natuurlijke materialen en bieden een schitterend uitzicht op de fontein in de parkvijver. Gegarandeerd dat jullie dag onvergetelijk wordt!

Bruiloft op één locatie

De riante tuin van Oranjerie Hydepark is de perfecte plek voor een fotoshoot, de grote zaal voor het ja-woord en het terras voor een uitgebreide barbecue. Geniet van jullie dag op één locatie, dat scheelt reistijd én stress! Het 19-eeuwse rijksmonument is geschikt tot 150 personen met exclusieve beschikking over twee grote ruimtes en drie kleine. Bij mooi weer staat het terras met uitzicht over het landgoed al klaar.

Wij houden graag rekening met de natuur én onze buren en hebben daarom enkele richtlijnen opgesteld waar je rekening mee dient te houden:

- De locatie is geschikt voor groepen tot 150 gasten;
- De locatie is geschikt voor een huwelijksvoltrekking, receptie, barbecue en een kleine borrel
- De locatie is niet geschikt voor (dans)feesten;
- Binnen is akoestische muziek als achtergrond toegestaan, versterkte audio niet;
- Buiten mag er geen muziek worden afgespeeld;
- De locatie is tot 23.30u af te huren, 00.00u dienen alle bezoekers van het terrein weg te zijn.

Oranjerie HydeparkOranjerie HydeparkOranjerie HydeparkOranjerie HydeparkOranjerie HydeparkOranjerie HydeparkOranjerie HydeparkOranjerie HydeparkOranjerie HydeparkOranjerie HydeparkOranjerie HydeparkOranjerie HydeparkOranjerie HydeparkOranjerie Hydepark
Parkeren en overnachten

Oranjerie Hydepark ligt in Doorn (provincie Utrecht), op enkele minuten rijden van snelweg A12. Perfect bereikbaar vanuit heel Nederland. De evenementenlocatie beschikt over voldoende parkeergelegenheid met laadpalen voor elektrische auto's. Overnachten op het landgoed? Op loopafstand van de oranjerie vind je een hotel met 29 kamers!

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in!