Direct contact? Bel 088-0001535

Wil jij samen met collega’s en/of relaties het jaar goed afsluiten? Dit is hét moment om jouw eindejaarsborrel te organiseren!

Sluit het jaar goed af
Successen vieren doe je samen, vooruitblikken op het nieuwe jaar ook. Begin daarom met het organiseren van je eindejaarsborrel en zet nu alvast de eerste stap: kies een prachtlocatie! Een eindejaarsborrel is hét moment om onder het genot van een hapje en een drankje na te denken over het afgelopen jaar en vooruit te kijken naar komend jaar. Of je je eindejaarsborrel, nieuwjaarsreceptie of netwerkborrel nu met collega's of met relaties viert; bij Oranjerie Hydepark in Doorn gaat het zeker waardevol en gezellig worden!

Start het nieuwe jaar goed!
Na de ontspannen borrel beklim je het podium met alle licht- en geluidfaciliteiten voor de eindejaarsspeech. Terugblikken, mijlpalen vieren of waardering tonen: successen vieren draagt bij aan het teamgevoel en de motivatie van medewerkers en relaties. Zo geef je het nieuwe jaar een boost, nog voordat het begonnen is! Een extra activiteit? Wij hebben alle faciliteiten in huis voor een onvergetelijk evenement; van techniek, catering tot entertainment op de dag zelf.  

Meer weten over alle mogelijkheden? Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in.