werkdagen 9-21u | weekend 11-15u

Oranjerie Hydepark heeft na een grondige restauratie en restyling haar historische grandeur weer terug. Het rijksmonument in Doorn is vanaf 1 mei het decor van exclusieve zakelijke bijeenkomsten. 

Te denken valt aan directievergaderingen, boardroommeetings, brainstormsessies, congressen, conferenties, seminars en symposia. Oranjerie Hydepark biedt bedrijven privacy in een stijlvolle, inspirerende en groene omgeving. Luxe faciliteiten en hoogwaardige catering zorgen ervoor dat zakelijke bijeenkomsten naar een nog hoger niveau worden getild. 

Oranjerie Hydepark is gelegen op landgoed Hydepark, tussen Doorn en Driebergen en dichtbij de A12. De locatie heeft een plenaire zaal die plek biedt aan 100 gasten. Deze ruimte leent zich voor bijvoorbeeld zakelijke presentaties of speeches. Exclusief netwerken of borrelen in stijl kan in de naastgelegen salon. Verder zijn er drie luxueuze subruimtes met alle faciliteiten voor bijvoorbeeld vergaderingen, brainstorms, workshops of break-outsessies. Zakelijke gasten kunnen tussendoor inspiratie opdoen of even ontspannen in de groene omgeving van het uitgestrekte, historische landgoed. 

Ontdek de mogelijkheden van deze prachtige locatie, neem gerust contact op voor een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte op.

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in!