werkdagen 9-21u | weekend 11-15u

Los van de drukte in Oranjerie Hydepark

Om een nieuwe manier van werken te lanceren organiseerde de KPN-afdeling S&I (simplificatie en innovatie) een kick-off in Oranjerie Hydepark. “De dag stond in het teken van kennismaking. De ongedwongen sfeer van Oranjerie Hydepark maakte het de perfecte locatie voor dit onderwerp.”

Tussen de programmaonderdelen even uitrusten in de zon, spontane gesprekken in het omliggende park. De natuurlijke omgeving van Oranjerie Hydepark droeg perfect bij aan het kick-offevent, vertelt Dennis Eijkelenboom. “Een nieuwe manier van werken kan natuurlijk spanningen opleveren, vandaar dat we zochten naar een plek met een ontspannen, open sfeer. Waar je even los van de drukte kunt komen. We hadden mazzel met het weer, waardoor we bovendien heerlijk konden relaxen in het park. De omgeving van Oranjerie Hydepark faciliteerde daar absoluut bij. Maar ook binnen is het mooi ingericht en heb je niet het gevoel dat je met je werk bezig bent.”

Naast een inhoudelijk programma werden de collega’s voorzien van een lunch en afsluitende borrel. “De organisatie van Oranjerie Hydepark was heel meedenkend en flexibel. Het was top geregeld en verzorgd.”

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in!