Direct contact? Bel 088-0001535
Gemeente Amersfoort zoekt de rust van Oranjerie Hydepark


Soms is het goed om even uit je vertrouwde setting te stappen. Dat was ook de reden voor de gemeente Amersfoort om buiten de stadsgrenzen te zoeken naar een geschikte locatie voor de  werkbijeenkomst van woningbouwcorporaties en zorgaanbieders.

Bestuurders en medewerkers van woningbouwcorporaties, zorgaanbieders en gemeente kwamen op 25 januari samen om kennis uit te wisselen en te praten over de voortzetting van samenwerkingsbanden. “Eén van onze wethouders was zo enthousiast over Oranjerie Hydepark dat we wel een kijkje moesten nemen”, vertelt Karin Mieras van de Gemeente Amersfoort. “En ik ben blij dat we dat gedaan hebben, want de locatie bleek erg geschikt. Eén van onze voorwaarden was dat we in groepen uit elkaar konden, zonder elkaar te hinderen. Dat is bij Oranjerie Hydepark eenvoudig te realiseren.”

Tegen de middag werden de gasten door Karin en een collega ontvangen met een lunch. “Een uitgebreid buffet met heerlijke, luxe broodjes en een diversiteit aan beleg”, vertelt Karin. Na een plenaire sessie splitste de groep op in verschillende zalen voor de werkconferentie. Na afloop konden de bezoekers nog even gezellig met elkaar borrelen.

“We werden goed verzorgd”, vertelt Karin. “De gastheer en gastvrouwen stonden bij aankomst direct klaar om ons op te vangen. En ook gedurende de bijeenkomst konden we op hen terugvallen. Ze toonden veel initiatief en hebben ons meerdere malen gevraagd of zij nog wat voor ons konden betekenen. Wat ons betreft onderscheidt Oranjerie Hydepark zich daarin echt.” 

Niet alleen de gemeente, ook de gasten komen graag nog een keer terug. “De locatie is ideaal voor een bijeenkomst van minimaal een dagdeel”, vervolgt Karin. “Bovendien zit je in een heerlijke bosrijke omgeving. De volgende keer maken we dan ook zeker even wat ruimte in het programma voor een wandeling.”

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in.