Werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur

Dromen jullie ervan om te trouwen midden in de natuur? Oranjerie Hydepark is de perfecte locatie voor een heerlijke buitenbruiloft. Geniet in een groene omgeving samen met jullie gasten van de mooiste dag van jullie leven.

Trouwen doe je bij de Oranjerie in stijl. Het indrukwekkende pand staat op een schitterend landgoed in Doorn. Deze officiële trouwlocatie beschikt over verschillende binnen- en buitenruimtes waardoor je de hele dag op één plek kunt vieren. Geef elkaar bijvoorbeeld het ja-woord in de ruime parktuin met vijver en fontein, waarna jullie een toast kunnen uitbrengen op het terras. Oranjerie Hydepark is een romantisch decor voor jullie grote dag, gegarandeerd dat deze dag onvergetelijk wordt!Slecht weer scenario
Natuurlijk hoopt iedereen op prachtig weer, maar helaas pakt dat niet altijd zo uit. Mocht het weer tegenvallen, dan willen jullie vanzelfsprekend nog steeds een geweldige bruiloft vieren. Zorg daarom voor een goed back-up plan. Oranjerie Hydepark biedt in dat geval genoeg opties aan om de dag binnen te vieren. De lichte grote zaal leent zich perfect voor de ceremonie, waarna alle gasten ’s avonds kunnen genieten van een heerlijk diner in de Oranjekas.

Decoratie
Aankleding op de locatie maakt jullie buitenbruiloft helemaal af. Laat de creativiteit de vrije loop en kies voor een thema. Ga bijvoorbeeld voor een botanisch thema met veel bloemen en natuurlijke materialen. Het is ook tof om subtiele verlichting op te hangen. Als in de avond tijdens jullie feest de zon onder gaat en de lichtjes aan worden gezet geeft dit een gaaf effect én romantiek gegarandeerd.

Dineren in stijl
De buitenbruiloft helemaal afmaken in stijl? Ga dan voor een barbecue. Op deze manier kan iedereen in alle rust genieten van een ongedwongen diner en het maakt de dag helemaal compleet. Willen jullie liever iets anders zoals een walking dinner? Dat is natuurlijk ook mogelijk, wij denken graag met jullie mee over de invulling.

Zijn jullie enthousiast geworden en kunnen jullie niet wachten om op de grote dag met jullie vrienden en familie te genieten van alles wat Oranjerie Hydepark te bieden heeft? Neem contact op of bezoek de eerstvolgende open dag!

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in!