Direct contact? Bel 088-0001535

Open huis

voor aanstaande bruidsparen

Op zoek naar de perfecte locatie voor jullie bruiloft? Kom langs bij Oranjerie Hydepark in Doorn tijdens de Open Top Trouwlocatie Route op zondag 24 november van 11:00 tot 16:00.

Stijlvol trouwen in een rijksmonument
Oranjerie Hydepark is één van de meest stijlvolle touwlocaties van Nederland. Vanaf de statige oprijlaan ontdek je de oranjerie met zijn fraaie koepels, hoge boogramen en sierlijke balustrades. Binnen zijn de luxe salons ingericht met warme en natuurlijke materialen en bieden een schitterend uitzicht op de fontein in de parkvijver. Gegarandeerd dat jullie dag onvergetelijk wordt! De drankjes staan al klaar, tijdens het open huis leiden we jullie rond door deze officiële trouwlocatie. Klik op onderstaande button en meld je aan, tot dan!

Complete huwelijksdag op Oranjerie Hydepark
Deze trouwlocatie is geschikt voor jullie gehele huwelijksdag; van ceremonie, receptie tot een gezellig diner! Oranjerie Hydepark beschikt over alle moderne faciliteiten voor de perfecte trouwdag. Ook leent de locatie zich uitstekend voor het maken van de huwelijksreportage. Ontdek de Best Wedding Deal en kies voor een complete huwelijksdag voor een scherpe prijs.

De volgende trouwlocaties zijn ook open voor bezichtiging:
Kasteel de Schaffelaar (Barneveld)
Het Oude Magazijn (Amersfoort)
Centraal Ketelhuis (Amersfoort)
Kasteel Duurstede (Duurstede)
Hoeve Sparrendam (Hoevelaken)
Het Spaansche Hof (Den Haag)
De Veenderhoeve (De Klomp)
Het Oude Stadhuys (Gouda)

Meld je aan voor de route!
Heb je nog geen idee welke trouwlocatie het meest geschikt is? Tijdens de Open Top Trouwlocatie Route kies je jouw eigen route en kun je meerdere trouwlocaties op één dag bekijken. Plan je route en bekijk of dit rijksmonument dé trouwlocatie is voor jullie droombruiloft. Kan je niet op deze dag? Maak een afspraak voor een bezichtiging op een andere moment!

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in.