Direct contact? Bel 088-0001535

Op zoek naar de perfecte locatie voor jullie bruiloft? Kom langs bij Oranjerie Hydepark in Doorn tijdens de Open Top Trouwlocatie Route op zondag 22 september van 11:00 tot 16:00.

Dé perfecte locatie voor een droombruiloft
Ga je trouwen en heb je nog geen idee welk trouwlocatie daarvoor het meest geschikt is? Tijdens de Open Top Trouwlocatie Route kies je jouw eigen route en kun je meerdere locaties op één dag bekijken. Kom kennismaken en bekijk of dit rijksmonument dé trouwlocatie is voor jullie droombruiloft. Meld je wel even vooraf aan!

Stijlvol trouwen in een rijksmonument
Oranjerie Hydepark is één van de meest stijlvolle touwlocaties van Nederland. Vanaf de statige oprijlaan ontdek je de oranjerie met zijn fraaie koepels, hoge boogramen en sierlijke balustrades. Binnen zijn de luxe salons ingericht met warme en natuurlijke materialen en bieden een schitterend uitzicht op de fontein in de parkvijver. Gegarandeerd dat jullie dag onvergetelijk wordt! Tijdens de open dag leiden we jullie rond door deze officiële trouwlocatie. De drankjes staan al klaar. Tot dan!

Complete huwelijksdag op Oranjerie Hydepark
Deze trouwlocatie is geschikt voor jullie gehele huwelijksdag; van ceremonie, receptie tot een gezellig diner! Oranjerie Hydepark beschikt over alle moderne faciliteiten voor de perfecte trouwdag. Ook leent de locatie zich uitstekend voor het maken van de huwelijksreportage. Tijdens de rondleiding geven we jullie graag meer informatie.

De volgende trouwlocaties zijn ook open voor bezichtiging tijdens de route:
Kasteel de Schaffelaar (Stationsweg 6 – Barneveld)
Het Oude Magazijn (Soesterweg 320 – Amersfoort)
Centraal Ketelhuis (Soesterweg 320 – Amersfoort)
Kasteel Duurstede (Langs de Wal 6 - 7 Wijk bij Duurstede)
Hoeve Sparrendam (Veenwal 6 – Hoevelaken)
Het Spaansche Hof (Westeinde 12 - Den Haag)
De Veenderhoeve (Stationsweg 5- Veenendaal-De Klomp)
Het Oude Stadhuys (De Markt 1 - Gouda)

Kom gezellig langs en laat je inspireren! Meld je hier aan voor de Open Toptrouwlocatie Route en plan jouw eigen route langs de trouwlocaties. Kan je deze dag niet langskomen? Neem contact met ons op en plan een ander moment om de locatie te bezoeken.

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in.