Werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur

Jaarlijkse klantendag met thema duurzaamheid


De maatschappelijke verantwoordelijkheid van pensioenfondsen. Dat was het thema van de jaarlijkse klantendag van Blue Sky Group. De pensioenuitvoerder koos Oranjerie Hydepark als het decor voor deze duurzame dag.

“Een goed pensioen is meer dan alleen geld. De wereld moet ook mooi blijven. En onze klanten - pensioenfondsen - kunnen daar een belangrijke bijdrage aan leveren. Hoe? Daar hebben we dit jaar op samen over nagedacht”, vertelt Lilian Regenspurg van Blue Sky Group.

Als je zo’n thema kiest, wil je natuurlijk dat de locatie je verhaal versterkt. Zo kwam Lilian uit in Doorn. “Oranjerie Hydepark is een duurzame locatie. Dat sprak ons gelijk aan”, vertelt Lilian. “Het gebouw is bovendien prachtig. Het perfecte decor voor onze klantendag!”

De gasten arriveerden tegen de middag bij Oranjerie Hydepark. Na drie inspirerende en interactieve presentaties over de maatschappelijke verantwoordelijkheid van de pensioensector werd de klantendag afgesloten met een gezellige en smakelijke barbecue.

Ook Lilian kijkt terug op een geslaagde klantendag. “De locatie is erg overzichtelijk. Je kunt letterlijk van links naar rechts kijken. Als evenementenorganisator is dat heerlijk, want je ziet alles!”

Desondanks heeft Lilian weinig hoeven doen op de dag zelf. “Het personeel van Oranjerie Hydepark let echt op de details. Er was een evenementenmanager aanwezig die ervoor zorgde dat alles naar wens verliep. Ideaal, want daardoor heb ik zelf optimaal kunnen genieten van het samenzijn met de klanten!”

Ook een klantenevent organiseren? Neem vrijblijvend contact op met onze medewerkers, zij denken graag mee!

  

 

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in!