Direct contact? Bel 088-0001535

Volop luxe en privacy
in een inspirerende omgeving

Vergaderen op topniveau

Vergadering, boardroommeeting, teamdag, heisessie of strategische brainstorm? Oranjerie Hydepark biedt alle rust, privacy én faciliteiten. Om na te denken, gedachten aan te scherpen en gesprekken op topniveau te voeren. Dit rijksmonument is recent gerestaureerd en gerestyled op een sierlijk landgoed in Midden-Nederland.

Voor kleine en grote gezelschappen

Oranjerie Hydepark beschikt over drie vergaderruimtes. Ze bieden plek aan 8 tot 10 personen en zijn voorzien van state-of-the-art vergaderfaciliteiten. Meer ruimte nodig? In de voormalige Palmenkas kunt u presentaties of speeches geven aan gezelschappen tot 100 personen. Uiteraard is er ook een luxe salon om gasten te ontvangen en in stijl te lunchen, te borrelen of genieten van een exclusief diner. 

Volop buitenmogelijkheden

Ontspannen pauzemomenten, een afsluitende borrel, outdoor workshops of afwisselende buitenactiviteiten? Maak gebruik van het terras met uitzicht op de sierlijke parktuin. Ook het omliggende landgoed biedt volop mogelijkheden. Ons team denkt graag mee en kan u volledig ontzorgen. 

Buitenzijde Oranjerie HydeparkVergaderen in stijlLuxe salonVergaderfaciliteitenSfeervolle inrichtingCongreszaalGelegen op prachtig landgoedExclusieve vergaderlocatieParktuin met vijverPlenaire zaal in de voormalige PalmenkasBuitenzijde Oranjerie HydeparkChique terras met uitzicht op de parktuin
Parkeren en overnachten

Oranjerie Hydepark ligt in Doorn (provincie Utrecht), op enkele minuten rijden van snelweg A12. Perfect bereikbaar vanuit heel Nederland dus. De vergaderlocatie beschikt over gratis parkeergelegenheid met laadpalen voor elektrische auto's. Overnachten op het landgoed? Op loopafstand van Oranjerie Hydepark vindt u een hotel met 29 kamers!

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in.