Werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur

Open huis

voor aanstaande bruidsparen

Op zondag 30 juni 2024 organiseert Oranjerie Hydepark in Doorn van 11:00 tot 16:00 uur een open dag speciaal voor aanstaande bruidsparen. Op zoek naar de perfecte trouwlocatie voor jullie bruiloft? Meld je vooraf aan, kies een voorkeurstijd en ontdek een schitterend decor voor jullie grote dag!

Stijlvol trouwen in een rijksmonument
Oranjerie Hydepark is één van de meest stijlvolle touwlocaties van Nederland. Vanaf de statige oprijlaan ontdek je de oranjerie met zijn fraaie koepels, hoge boogramen en sierlijke balustrades. Binnen zijn de luxe salons ingericht met warme en natuurlijke materialen en bieden een schitterend uitzicht op de fontein in de parkvijver. Gegarandeerd dat jullie dag onvergetelijk wordt! Natuurlijk staan wij klaar met een glaasje bubbels om jullie te ontvangen, tijdens de open dag leiden we jullie rond door deze officiële trouwlocatie en beantwoorden we direct al je vragen.

Complete huwelijksdag op Oranjerie Hydepark
Deze trouwlocatie is geschikt voor jullie gehele huwelijksdag; van ceremonie, receptie tot een gezellig diner! Oranjerie Hydepark beschikt over alle moderne faciliteiten voor de perfecte trouwdag. Ook leent de locatie zich uitstekend voor het maken van de huwelijksreportage. 

Liever op een andere dag bezichtigen?
Kom dan langs tijdens een van onze andere open dagen:
- Zondag 1 september 2024
- Zondag 29 september 2024
- Zondag 27 oktober 2024
- Zondag 24 november 2024

Kunnen jullie niet bij één van de open dagen aanwezig zijn maar wil je wel jullie droomlocatie bezichtigen? Dat kan natuurlijk! Onze wedding adviseurs laten je graag op een ander moment de locatie zien.

Bekijk ook eens deze andere trouwlocaties:

- Het Oude Magazijn
Centaal Ketelhuis
Kasteel De Schaffelaar
Kasteel Duurstede
Hoeve Sparrendam
De Veenderhoeve

 

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in!