Direct contact? Bel 088-0001535

Open huis

voor aanstaande bruidsparen

Op zondag 30 augustus organiseert Oranjerie Hydepark tussen 13:00 en 16:00 een open huis voor aanstaande bruidsparen en dit keer gewoon weer op locatie! Zijn jullie op zoek naar een trouwlocatie? Meld je aan en ontdek de perfecte locatie voor jullie bruiloft. I.v.m. het advies van het R.I.V.M. en het waarborgen van de 1,5 meter afstand is vooraf aanmelden vereist.  

Stijlvol trouwen in een rijksmonument
Oranjerie Hydepark is één van de meest stijlvolle touwlocaties van Nederland. Vanaf de statige oprijlaan ontdek je de oranjerie met zijn fraaie koepels, hoge boogramen en sierlijke balustrades. Binnen zijn de luxe salons ingericht met warme en natuurlijke materialen en bieden een schitterend uitzicht op de fontein in de parkvijver. Gegarandeerd dat jullie dag onvergetelijk wordt! Tijdens de open dag leiden we jullie rond door deze officiële trouwlocatie en beantwoorden we al je vragen.

Complete huwelijksdag op Oranjerie Hydepark
Deze trouwlocatie is geschikt voor jullie gehele huwelijksdag; van ceremonie, receptie tot een gezellig diner! Oranjerie Hydepark beschikt over alle moderne faciliteiten voor de perfecte trouwdag. Ook leent de locatie zich uitstekend voor het maken van de huwelijksreportage. Ontdek de Best Wedding Deal en kies voor een complete huwelijksdag voor een scherpe prijs.

Liever op een andere dag bezichtigen?
Kom dan langs tijdens een van onze andere open dagen:
- Zondag 30 augustus
- Zondag 27 september
- Zondag 25 oktober
- Zondag 22 november

Kunnen jullie niet bij één van de open dagen aanwezig zijn maar wil je wel jullie droomlocatie bezichtigen? Dat kan natuurlijk. Onze wedding adviseurs laten je graag op een ander moment de locatie zien.

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in!