werkdagen 9-21u | weekend 11-15u

Wil jij nóg meer uit je meetings halen? Ga af en toe eens op pad en kom tot goede ideeën in een inspirerende omgeving.

Het verhoogt de inspiratie én de concentratie
De vier muren van je kantoorruimte zijn prima, maar laten na al die jaren weinig meer aan de verbeelding over. In een inspirerende omgeving maak je de beste besluiten. Een inspirerende omgeving vinden is helemaal niet moeilijk. Kies voor een locatie in het groen. Zo'n unieke locatie prikkelt de zintuigen en dat zorgt voor goede ideeën. Het is zelfs uit onderzoek gebleken dat vergaderen op een externe locatie de effectiviteit verhoogd en de concentratie bevorderd!

Het creëert urgentiebesef
's Morgens vroeg rijden alle werknemers zelf al naar de perfect bereikbare vergaderlocatie. Met als enige reden: vergaderen! Doordat je investeert in een vergadering op een externe locatie geef je direct een bepaalde lading en prioriteit aan de onderwerpen die op de agenda staan. De werknemers zijn hierdoor minder snel geneigd om zich af te melden en stellen zich actiever op door de verwachtingen die je als organisator schept.

Weg van alle bezigheden
Er komt geen collega binnen om snel iets te vragen en niemand loopt weg voor een telefoontje. Tijdens een vergadering buiten de deur hebben werknemers minder de neiging om iets anders te gaan doen. Klokslag 12:30 geniet iedereen van lekkere kop koffie en een sandwich met zalm of een broodje kip, om daarna weer fris in de startblokken te stappen. Bovendien vind je op een vergaderlocatie natuurlijk alle audiovisuele middelen die je nodig hebt. Je wordt compleet ontzorgd en daardoor kan iedereen zich focussen op het doel van deze dag.

Het zorgt voor een betere samenwerking
Door te vergaderen op een externe locatie worden de vaste rolpatronen gemakkelijker los gelaten. Een nieuwe omgeving nodigt uit om op een andere manier met elkaar om te gaan en daardoor leren collega's elkaar op een andere manier kennen. Om de vergadering nog effectiever te maken, combineer je deze met een inspirerende activiteit. Dit kan een verfrissende boswandeling zijn, maar ook een actieve teambuildingsactiviteit. We denken graag mee over de mogelijkheden!

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in!