Direct contact? Bel 088-0001535

Een droombruiloft voor een vaste prijs

Best Wedding Deal

Profiteer nu van een complete huwelijksdag voor slechts € 6.250,00! Jullie gasten worden hartelijk ontvangen, waarna de huwelijksceremonie van start gaat. In de trouwzaal verzorgen wij een correcte trouwopstelling. Na de trouwceremonie is er gelegenheid om de eerste felicitaties in ontvangst te nemen. Wij serveren jullie bruidstaart, met daarbij een feestelijk glas Prosecco.

Aansluitend verzorgen wij een optionele borrel en is er tijd voor de fotoreportage. Vervolgens nodigen wij jullie uit voor een overheerlijk dinerbuffet. Onze chef-kok doet graag enkele suggesties! Een uitgeserveerd diner behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Na het diner zal de feestavond van start gaan. Jullie gasten kunnen onbeperkt dranken verkrijgen bij onze barpunten. Op de tafels plaatsen wij nootjes en zoute koekjes, daarbij serveren wij een koud en warm bittergarnituur bestaande uit 4 hapjes per persoon.

Inhoud Best Wedding Deal

- Op basis van 30 daggasten & 100 avondgasten
- Locatiehuur + personeel
- Ceremonie opstelling
- Prosecco en bruidstaartservice
- Dinerbuffet en drankarrangement
- Tafelgarnituur feestavond

De totaalprijs is inclusief bediening, locatiekosten, inrichting en BTW. Exclusief de gemeentelijke leges voor de huwelijksvoltrekking en optionele extra’s.

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in.