Direct contact? Bel 088-0001535

Een sfeervol 19-eeuws rijksmonument gelegen midden in de natuur, dat is Oranjerie Hydepark. Op dit stijlvolle landgoed kun je elkaar nu ook het ja-woord geven. Geniet de hele dag van alle rust en romantiek die deze bijzondere oranjerie te bieden heeft.

Romantiek in overvloed
Wil jij je bruiloft intiem vieren? Ontdek dan deze sprookjesachtige trouwlocatie. Oranjerie Hydepark is gelegen op een prachtig landgoed met een sierlijke parktuin. Vanuit de tuin kijk je op de oranjerie met haar fraaie koepels, hoge boogramen en sierlijke balustrades. Vier de ceremonie binnen in een van de luxe salons, ingericht met warme en natuurlijke materialen. Of breng een champagnetoast uit op het terras met een schitterend uitzicht over het park met de vijver en de fontein. Dit wordt jullie droomdag!

Vier je complete dag op één plek
Oranjerie Hydepark is nu een officiële trouwlocatie en kan voor één dag helemaal van jullie zijn. Door de verscheidenheid aan zalen is de Oranjerie geschikt voor zowel grote als kleine gezelschappen en is er voor elk moment van de dag een unieke plek. Hierdoor kun je de hele dag op een plek te vieren, dit scheelt veel reistijd en stress en zo kunnen jullie optimaal genieten van de hele dag!

Grote dag zonder zorgen
Onze ervaren weddingadviseurs denken graag met jullie mee over de invulling van de dag. Zo helpen zij in de voorbereiding maar staan ook op de dag zelf garant voor hoogwaardig horeca en gastvrije bediening. Het is prettig om met een partij te werken die de locatie zo goed kent, dit zorgt voor rust en zo kunnen jullie optimaal genieten van de mooiste dag van jullie leven.

Wil je meer informatie over je bruiloft? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag op weg. Ben je daarnaast benieuwd of Oranjerie Hydepark geschikt is voor jullie droombruiloft? Kom naar het eerstvolgende open huis!

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in!