Werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur

Jullie zijn verloofd, van harte gefeliciteerd! Op dit moment genieten jullie vast volop van de verloving. Straks gaan alle voorbereidingen van de grote dag beginnen. Geen idee hoe je dit aan moet pakken? Maak je geen zorgen, wij helpen je. In dit blog voorzien wij je van de nodige eerste hulp bij bruiloften.

Jullie gaan trouwen!
Jullie willen natuurlijk iedereen op de hoogte stellen van jullie verloving. Dit kun je met de wereld delen door online een berichtje te plaatsten, maar je kunt ook gaan voor een speciale aankondiging. Nodig al jullie dierbaren uit voor een feestje, tijdens dit feestje vertellen jullie het grote nieuws; suprise! Erg leuk en jullie hebben al een eerste pre-party van de bruiloft.

Stel jullie datum vast
Misschien hebben jullie al een speciale datum in gedachten. De dag dat jullie elkaar hebben ontmoet, de eerste date, of de dag van het begin van jullie relatie. Het is belangrijk om deze datum ruim van te voren vast te stellen. Veel onderdelen moeten ver van te voren geregeld zijn zoals de locatie. Door op tijd een datum vast te stellen zijn jullie zeker dat alle wensen mogelijk zijn op de gekozen datum.

Ga op zoek naar jullie droomlocatie
Natuurlijk willen jullie de bruiloft doorbrengen op de perfecte locatie. Ga bijvoorbeeld voor een intieme buitenbruiloft in Oranjerie Hydepark. Er zijn enorm veel mogelijkheden, belangrijk dus om je goed te oriënteren én locaties te bezoeken. Hulp nodig bij jullie zoektocht? Onze ervaren weddingadviseurs staan klaar om jullie te helpen.

Doe inspiratie op!
De mooiste aankleding en toevoegingen maken de bruiloft helemaal af. Ga op zoek naar wat goed bij jullie past en wat jullie mooi vinden. Het is prettig om een beeld te krijgen bij wat jullie allemaal voor ogen hebben. Je kunt een moodbord op Pinterest maken, zo kunnen jullie alle ideeën en inspiratie meenemen in de voorbereidingen van de grote dag.

Kies een ceremoniemeester of weddingplanner
Er komt dus veel kijken bij het organiseren van een bruiloft. Het is prettig om daar hulp bij te krijgen. Je kunt kiezen voor hulp van familie of vrienden, samenwerking met een professionele ceremoniemeester of een wedding adviseur. Hij of zij heeft de nodige ervaring in huis om jullie te adviseren en ondersteunen bij de organisatie. Zo organiseren jullie samen de mooiste dag van jullie leven!

Benieuwd naar Oranjerie Hydepark of advies nodig? Neem contact op of kom naar het eerstvolgende open huis!

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in!