Werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur

Goed voorbereid nieuwe fase in!

1,5 meter-concepten, live streaming & protocollen

Trouwen, een jubileum of samen bijeenkomen als van ouds maar dan op een veilige manier, het kán. De evenementenbranche is zich aan het voorbereiden op de nieuwe situatie: evenementen waarbij mensen met gepaste afstand toch samenkomen. Natuurlijk is het even schakelen. Inmiddels is Oranjerie Hydepark zo ingericht dat veiligheid gewaarborgd is zonder in te leveren op beleving!

1,5 meter-concepten mét beleving
Om het maximale uit jouw evenement te halen heeft Oranjerie Hydepark een 1,5 meter-concept uitgewerkt. Door een individuele benadering kunnen we de locatie zo efficiënt mogelijk inzetten om van jouw bruiloft of evenement een bijzondere ervaring te maken. In Het Oude Magazijn kan op elk moment van de dag de anderhalve meter afstand naar gasten gegarandeerd worden zonder dat jij hierbij inlevert op sfeer of intimiteit. We kijken hierbij graag samen met jou naar je wensen, zodat de juiste inrichting voor jouw gezelschap kan worden gekozen. Zo is de locatie geschikt voor kleine groepen zoals teambuildingdagen of workshops, maar ook een grote bruiloft of bijeenkomst behoren tot de mogelijkheden. Uiteraard zijn de gestelde voorzorgsmaatregelen met betrekking tot hygiëne getroffen en geschiedt de uitservering van voedsel en dranken op gepaste wijze.

Toevoeging: online publiek
We zijn gewend geraakt aan een nieuwe manier van werken; de trend van nu: webinars, online meetings & congressen. Oranjerie Hydepark beschikt over alle faciliteiten om een succesvolle webconferentie mogelijk te maken. Of wat dacht je van een hybride event? Waarbij een deel van je gasten fysiek aanwezig is en een deel het evenement volgt middels een livestream. Wij hebben voor elk type videoconferencing een passende oplossing. Voor verdere informatie, beschikbaarheid en een op maat gemaakte offerte, neem contact met ons op!

Protocol voor ieders veiligheid
De richtlijnen van het RIVM worden nauwlettend opgevolgd, daarbij is er ook een hygiëne- en veiligheidsprotocol opgesteld. Een veilig evenement is enkel mogelijk met inspanning van alle betrokkenen, daarom is dit protocol vrij in te zien voor iedereen. Samen maken we een veilig evenement mogelijk!

Nog meer garantie?
Check ons garantiefonds voor evenementen. Het fonds biedt zekerheid bij onverwachte situaties en geeft je de mogelijkheid om je evenement kosteloos te verplaatsen bij calamiteiten. Dit is dé garantie die je nodig hebt om juist nu te boeken. Meer weten?

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in!