Direct contact? Bel 088-0001535

Vier successen tijdens een eindejaarsevenement
Successen vieren doe je samen, vooruitblikken op het nieuwe jaar ook. Begin daarom met het organiseren van je eindejaarsevenement en zet nu de eerste stap: kies een prachtlocatie! Een eindejaarsevenement is dé kans om onder het genot van een hapje en een drankje na te denken over het afgelopen jaar. Maar ook om samen te bekijken wat beter of anders kan. Of je je eindejaarsborrel, nieuwjaarsreceptie of netwerkborrel nu met collega's of met relaties viert, bij Oranjerie Hydepark gaat het zeker waardevol en gezellig worden.

Geef het nieuwe jaar een boost!
Na de ontspannen borrel beklim je het podium met alle licht- en geluidfaciliteiten voor de eindejaarsspeech. Terugblikken, mijlpalen vieren of waardering tonen: successen vieren draagt bij aan het teamgevoel en de motivatie van medewerkers en relaties. Zo geef je het nieuwe jaar een boost, nog voordat het begonnen is! Een extra activiteit? Wij hebben alle faciliteiten in huis voor een onvergetelijk evenement, en denken graag mee over de perfecte invulling van de dag.

Boek nu je eindejaarsevenement voor de periode van 1 december tot 14 januari. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Ons team staat klaar om vragen te beantwoorden!

Vraag vrijblijvend informatie aan. 

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in.