Direct contact? Bel 088-0001535

Intiem diner, sfeervolle receptie of feestelijk jubileum in een rijksmonument

Sprookjesachtige evenementenlocatie

Vanaf de statige oprijlaan ontdekt u de oranjerie met fraaie koepels, hoge boogramen en sierlijke balustrades. De grote deuren zwaaien open en u wordt hartelijk welkom geheten. De luxe salons zijn ingericht met warme en natuurlijke materialen en hebben uitzicht op de fontein in de parkvijver. De bediening gaat rond met heerlijke hapjes en drankjes. Dit wordt een prachtige dag! 

Multifunctionele ruimtes

Of het nu gaat om een klantendag, netwerkevent of relatiebijeenkomst; Oranjerie Hydepark is een inspirerende locatie voor zakelijke evenementen. Het 19-eeuwse rijksmonument is geschikt voor groepen tot 100 personen met exclusieve beschikking over twee grote ruimtes en een drie kleine zalen. Bij mooi weer staat het heerlijke terras met uitzicht over het landgoed al klaar. 

Catering, entertainment en activiteiten

Van koffie met heerlijke petit fours tot uitstekende wijnen met bijpassende hapjes; onze koks zorgen voor een foodbeleving op topniveau. Een aansluitend walking diner, dinerbuffet of een chique uitgeserveerd diner is uiteraard mogelijk. Beleef een overgetelijke dag met een breed scala aan activiteiten, workshops en entertainment. We inspireren u graag met voorbeelden en denken mee over de perfecte invulling van jullie evenement.

Oranjerie HydeparkOranjerie HydeparkOranjerie HydeparkOranjerie HydeparkOranjerie HydeparkOranjerie HydeparkOranjerie HydeparkOranjerie HydeparkOranjerie HydeparkOranjerie HydeparkOranjerie HydeparkOranjerie HydeparkOranjerie HydeparkOranjerie HydeparkOranjerie Hydepark
Parkeren en overnachten

Oranjerie Hydepark ligt in Doorn (provincie Utrecht), op enkele minuten rijden van snelweg A12. Perfect bereikbaar vanui heel Nederland. De evenementenlocatie beschikt over gratis parkeergelegenheid met laadpalen voor elektrische auto's. Overnachten op het landgoed? Op loopafstand van de oranjerie vindt u een hotel met 29 kamers!

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in.