Werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur

Volop luxe en privacy
in een inspirerende omgeving

Vergaderen op topniveau

Vergadering, boardroommeeting, teamdag, heisessie of strategische brainstorm? Oranjerie Hydepark biedt alle rust, privacy én faciliteiten. Om na te denken, gedachten aan te scherpen en bijeenkomsten op topniveau te voeren. Dit rijksmonument is recent gerestaureerd en gerestyled op een sierlijk landgoed in Midden-Nederland.

Voor kleine en grote gezelschappen

Oranjerie Hydepark beschikt over drie vergaderruimtes. Onze grootste vergaderruimte biedt plek voor 25 personen. De twee andere vergaderruimtes bieden plek aan 8 tot 10 personen. Alles subruimtes zijn voorzien van state-of-the-art faciliteiten. Meer ruimte nodig? In de Oranjekas heeft u extra ruimte voor gezelschappen tot 100 personen. Uiteraard is er ook een luxe salon om gasten te ontvangen en in stijl te lunchen, borrelen of om te genieten van een exclusief diner. 

Parkeren en overnachten

Oranjerie Hydepark ligt in Doorn (provincie Utrecht), op enkele minuten rijden van snelweg A12. Perfect bereikbaar vanuit heel Nederland dus. De vergaderlocatie beschikt over voldoende parkeergelegenheid met laadpalen voor elektrische auto's. Overnachten op het landgoed? Op loopafstand van Oranjerie Hydepark vindt u een hotel met 29 kamers!

Oranjerie HydeparkOranjerie HydeparkOranjerie HydeparkOranjerie HydeparkOranjerie HydeparkOranjerie HydeparkOranjerie HydeparkOranjerie HydeparkOranjerie HydeparkOranjerie HydeparkOranjerie HydeparkOranjerie HydeparkOranjerie HydeparkOranjerie HydeparkOranjerie Hydepark
Volop buitenmogelijkheden

Ontspannen pauzemomenten, een afsluitende borrel, outdoor workshops of afwisselende buitenactiviteiten? Maak gebruik van het terras met uitzicht op de sierlijke parktuin. Ook het omliggende landgoed biedt volop mogelijkheden. Ons team denkt graag mee en kan u volledig ontzorgen. 

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in!